ELEKTROVAR d.o.o. Kakanj je firma osnovana 2001. godine i od tada veoma uspješno posluje na području cijele BiH. „PDVM“ u nazivu firme stoji za Privredno društvo za varilačke i montažne poslove.

Primarna poslovna djelatnost firme ELEKTROVAR d..o.o. jeste mašinska obrada metala, mašinski radovi, varilački i montažni poslovi i proizvodnja proizvoda od metala. Također, firma u okviru svog poslovanja pruža usluge remonta, rekonstrukcije, izgradnje i održavanja velikih industrijskih i drugih postrojenja i jedan je od lidera na tržištu kada je u pitanju ova vrsta poslova.

ELEKTROVAR d.o.o. se uspio etablirati kao jedna od najprepoznatljivijih kompanija u svojoj branši na području Bosne i Hercegovine kao i u regionu, a već dugi niz godine uspješno posluju u zemljama Evropske unije.

ELEKTROVAR d.o.o. trenutno zapošljava oko 170 radnika. Direktor firme je g. Maid Husika.

ELEKTROVAR d.o.o. je u proteklom periodu, zbog povećanog obima posla izgradio veliki poslovno-proizvodni prostor u poduzetničkoj zoni „Vrtlište“ u Kaknju. Također, firma je nedavno izvršila nabavku nekoliko novih industrijskih mašina/presa kao i nabavku autodizalice, nosivosti 40t, koje će zasigurno poslužiti osiguranju liderske pozicije na tržištu. ELEKTROVAR d.o.o. je započeo izgradnju još jedne proizvodne hale u namjeri da proširi vlastiti poslovni prostor.

Riječ direktora/vlasnika

Mi smo još uvijek mlada kompanije koja svojim trudom i radom nastoji da  domaćim i stranim partnerima pruži vrhunski kvalitet i uslugu, uz poštivanje dogovorenih rokova.

Trenutno smo u fazi uvođenja integriranog sistema upravljanja kvalitetom, zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu prema zahtjevima međunarodnih standarda ISO 9001:2015 i ISO standarda 45001:2018, za što smatramo da će naše preduzeće još više unaprijediti.

 

KONTAKTIRAJTE ELEKTROVAR d.o.o. Kakanj

  • Tel: +387 (0)61/787-829 – Maid Husika
  • Tel/fax: +387 (0)32/550-071
  • E-mail: info@elektrovar.ba
  • elektrovar.ba
  • Adresa – Poduzetnička zona „Vrtlište“, 72240 Kakanj