Kingdom Alliance d.o.o. Kakanj je firma osnovana 2018. godine od strane mladih kakanjaca i od tada uspješno posluje na području cijele BiH. Kingdom Alliance d.o.o. je prvi softverski startup u Kaknju koji od osnivanja ima veliki niz uspješnih projekata.

Primarna poslovna djelatnost Kingdom Alliance d.o.o. jeste web development, izrada web aplikacija i web trgovina, razvoj CMS sistema. Također, firma u okviru svog poslovanja pruža usluge grafičkog dizajna i DTP-a i marketinga.

Kingdom Alliance d.o.o. se uspio etablirati kao jedna od najprepoznatljivijih kompanija u svojoj branši na području Sarajevsko-zeničke kotline i šire. Trenutno zapošljava 5 (pet) radnika. Direktor firme je Amer Sikira, a manager je Edin Bjelopoljak.

Kingdom Alliance d.o.o. je nedavno izvršio rebranding firme, promjenio ime i aktivirao se na polju novih projekata. Također, firma trenutno radi na projektima nekih od najvećih news portala u BiH, najvećih osiguravajućih kuća, sa turističkim agencijama i certifikacijskim kućama, građevinskim kompanijama itd.

Riječ direktora

U vrijeme ekspanzije odlaska mladih, stručnih, ljudi iz BiH naša stručnost u kombinaciji sa velikom podrškom domaćih firmi koje su svoje projekte povjerili nama, sa druge strane razumijevanje i podrška lokalne zajednice su zasigurno svijetla budućnost Kingdom Alliance-a u Kaknju, Bosni i Hercegovini.

Radili smo kompletna rješenja za najveće internet portale u BiH, softvere i web kalkulatore za najveće domaće osiguranje u BiH, zahtjevne web platforme i online kanale prodaje za proizvodne firme, interaktivne platforme za Općine, multi-site web platforme za javne ustanove, biblioteke, javna preduzeća, jedinstvene CMS sisteme za turističke agencije, custom-made multi-language plaftorme za međunarodne certifikacijske kuće, web trgovine za domaće građevinske firme i trgovinske centre, zahtjevne web kalkulatore za autoosiguranja…

Smatramo da smo u mogućnosti našim klijentima ponuditi sveobuhvatnu uslugu visokog kvaliteta. Kingdom Alliance d.o.o. je softwerska kompanija iza koje stoji velika referenca implementiranih projekata i zadovoljnih klijenata.

KONTAKTIRAJTE Kingdom Alliance d.o.o. Kakanj

  • Tel: +387 (0)61/666-901 – Edin Bjelopoljak, manager
  • Tel: +387 (0)61/580-099 – Amer Sikira, direktor
  • E-mail: info@kingdom.ba
  • Web: kingdom.ba
  • Adresa – 7. Muslimanske br. 19, 72240 Kakanj